Dry agen is het droog rijpen van vlees onder speciale omstandigheden. Zo wordt de luchtvochtigheid, de luchtcirculatie en de temperatuur tijdens het dry agen voortdurend gecontroleerd door onze vleesspecialisten. Door de verdamping van vocht besterft het vlees langzaam en ontstaat er een zwarte korst op het vlees. De zwarte korst beschermt het vlees tegen indrogen en bacterievorming.
Met een dry aged kast heb je een echte eyecatcher in je zaak. Zo worden gasten getriggerd en is het verkopen van dry aged vlees gemakkelijker. Daarnaast is het inkopen van vers vlees, om zelf droog te rijpen, op de lange termijn voordeliger.
O’Sullivan is ons Ierse merk dat staat voor topkwaliteit vlees uit Ierland. Met duizenden kleinschalige boerderijen die de runderen op een traditionele en natuurlijke manier fokken, is Ierland het land bij uitstek als het gaat om kwalitatief rundvlees. Het O’Sullivan dry aged vlees wordt door onze eigen vleesspecialisten gerijpt.
Met aged on order kies je zelf een product van een bepaald runderras dat je graag wilt laten dry agen. Onze vleesspecialisten dry agen het vlees voor een periode van 21 dagen. Het vlees kan zowel aan het stuk als geportioneerd worden aangeleverd. Een exclusieve manier om je eigen dry aged vlees te verkopen.
John Stone is het merk voor culinaire chefs over de hele wereld. Bij John Stone geloven ze dat de boer, het milieu, de runderen, het speciale selectie proces en de meester slagers zorgen voor vlees van wereldklasse. John Stone is een erkend merk over de hele wereld. heeft laatst nog de World Steak Challenge gewonnen met hun dry aged rib eye steak. Dry aged perfectie!