Een haas heeft geen noemenswaardige incourante delen. De bouten kunnen als hoofdgerecht op de kaart, de rug bevat de filets en de schouders zijn perfect voor stoofschotels: bij de haas wordt dat bijvoorbeeld de onvolprezen hazenpeper.
Stoofvlees met een beetje vet is het lekkerst, want dat geeft meer smaak af. Het vlees wordt dan ook erg mals. En hoe langer je stooft, hoe malser het vlees wordt. Smakelijke garnituren zijn stoofperen, cranberry’s, kastanjepuree of gestoofde appeltjes.
Hert
Sligro inspireert met bereidingen van hertenvlees zoals hertenbiefstuk en hertenstoof, goed te combineren smaken en culinaire recepten.
Wild zwijn
Sligro inspireert met bereidingen van wild zwijn zoals wild zwijn procureur en gebraden wild zwijn, verschillende recepten en goed te combineren smaken.
Vlees en gevogelte
Ontdek het uitgebreide aanbod vlees en gevogelte bij Sligro. Van vlees tot gevogelte, alles van topkwaliteit voor heerlijke gerechten.
Vis, schelp- en schaaldieren
Verken het uitgebreide aanbod van vis, schelp- en schaaldieren bij Sligro. Van dagverse vis tot schaal- en schelpdieren.