Een achterbout van everzwijn is de ultieme manier om indruk te maken op je gasten. Dit stoere stuk vlees is perfect voor een groot gezelschap en voegt gegarandeerd wat extra allure toe aan je menu. Of je het nu braadt in zijn geheel voor een indrukwekkende presentatie, of het versnijdt tot fricandeau, biefstukjes of een smaakvolle rollade – de mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer het met hippe zoete aardappel en klassiek mosterdfruit, en je hebt een ware feestmaaltijd die de rijke smaak van het wild zwijn perfect aanvult.
Met een hele rug van het everzwijn kun je alle kanten op. Je maakt er eenvoudig een rack van door de wervel te verwijderen. Heerlijk zacht vlees met een absoluut sublieme smaak. Het is wat steviger en magerder dan varkensvlees.
Sappig, mals vlees met een uitgesproken wildsmaak. Toch is een als medaillon gesneden rugfilet zeer toegankelijk. Laat je voor de smaakcombinaties inspireren door het dieet van het everzwijn zelf: kastanjes, paddenstoelen en bessen.
Wild
Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod van Sligro aan wild producten, recepten met hert tot wild zwijn en verschillende bereidingstechnieken.
Hert
Sligro inspireert met bereidingen van hertenvlees zoals hertenbiefstuk en hertenstoof, goed te combineren smaken en culinaire recepten.
Haas
Sligro inspireert met bereidingen van haas zoals hazenpeper en hazenrug, goed te combineren smaken en culinaire recepten.
Barbecue
Ontdek de lekkerste barbecue recepten, mooiste producten en culinaire bereidingen bij Sligro.