ZiN prikkelt je zintuigen


Proef het voordeel van kennisdeling.

In ZiN Inspiratielab delen de verspartners van Sligro alle kennis over hun producten. Tijdens de training glansrol voor groente laten Albert Kooij (executive chef Stenden University Hotel) en Egon Verstraeten (culinair adviseur Smeding) zien hoe je groente de hoofdrol kunt geven.

Glansrol voor groente

Lees meer
Ruik slimme kansen die jouw business laten groeien.

Door allergeenbewust je gerechten te bereiden kun je een groep gasten bereiken die je nu nog niet of onvoldoende bereikt. In de training ‘Allergenen als culinaire kans’ ga je aan de slag met allergenen in de culinaire praktijk. Hiermee laat je jouw business verder groeten.

Allergenen als culinaire kans

Lees meer
Voel de kracht van een sterk netwerk.

Social media zijn tegenwoordig niet meer uit ons leven weg te denken. In de training ‘Je zaak vol door social media’ leer je optimaal gebruik te maken van de social media kanalen die het beste bij jouw bedrijf passen. Hiermee vergroot je ook de kracht van je eigen netwerk.

Je zaak vol door social media

Lees meer
Zie nieuwe foodconcepten geboren worden.

Crowdfunding is een relatief nieuwe financieringsvorm voor de horeca. In de training ‘crowdfunding als startkapitaal’ leer je alles over dit onderwerp. Hier zie jij de financiële paragraaf van je ondernemersplan geboren worden.

Crowdfunding als startkapitaal

Lees meer
Hoor de meest vooraanstaande sprekers binnen jouw vakgebied.

De training ‘Barista: van kop koffie naar koffiebeleving’ wordt gegeven door Rose van Asten of Liesbeth Sleijster van Cocoon coffee. Rose is meervoudig Nederlands kampioen Barista in verschillende disciplines en ze bemachtigde tijdens wereldkampioenschappen viermaal een top tien plaats. Ook Liesbeth pakte een podiumplaatsen op het NK én WK. Zij weten precies te vertellen hoe je een ultieme koffiebeleving neerzet.

Barista: van kop koffie naar koffiebeleving

Lees meer


Over ZiN

Mocht je nieuwsgierig zijn naar ZiN Inspiratielab, dan kun je met de 360° video alvast een kijkje nemen, een real life experience! Hiermee prikkelen we alvast je zintuigen vóórdat je een training of masterclass in ZiN Inspiratielab komt volgen.

Bekijk de 360° video