Het programma

Het programma van ZiN Inspiratielab is niet alléén gericht op chefs, maar worden horecabreed ingezet zodat je deze ook met het hele team kunt volgen.

Naast de culinaire praktijktrainingen is er gedacht aan ondernemersvaardigheden door trainingen aan te bieden die ingaan op alle aspecten van de bedrijfsvoering. De trainingen en workshops worden bewust in kleinere groepen gegeven, om op deze manier persoonlijke aandacht aan jou te kunnen garanderen.

Uitgelicht

In de training ‘Beleving en omzet: haal meer uit wijn’ leer je op een praktische manier alles over wijn. Want geen wijn is hetzelfde.

Ontdek waarom de herkomst zo bepalend is voor de kwaliteit. Net als de manier waarop je wijn opslaat en serveert. En leer hoe je via een optimale wijnbeleving je wijnomzet kunt verhogen. Het mooie: de opgedane kennis kun je direct toepassen in jouw horecabedrijf.

Lees meer
Marge maken met cocktails & whisky

Marge maken met cocktails & whisky

Lees meer
Culinair uitblinken met vis

Culinair uitblinken met vis

Lees meer
De kracht van bier

De kracht van bier

Lees meer
Allergenen als culinaire kans

Allergenen als culinaire kans

Lees meer
Social media the next level

Social media the next level

Lees meer
Barista masterclass: maak van koffie je specialiteit

Barista masterclass: maak van koffie je specialiteit

Lees meer
Blink uit met gevogelte

Blink uit met gevogelte

Lees meer
Crowdfunding als startkapitaal

Crowdfunding als startkapitaal

Lees meer
Sociale Hygiëne met SVH-examen

Sociale Hygiëne met SVH-examen

Lees meer
Barista: van kop koffie naar koffiebeleving

Barista: van kop koffie naar koffiebeleving

Lees meer
Je zaak vol door social media

Je zaak vol door social media

Lees meer
Blink uit met vlees

Blink uit met vlees

Lees meer

Outdoor cooking

Lees meer
Slimme keuzes: menucalculatie en menu-engineering

Slimme keuzes: menucalculatie en menu-engineering

Lees meer
Glansrol voor groente

Glansrol voor groente

Lees meer
HACCP: voor meer hygiëne in je horecabedrijf

HACCP: voor meer hygiëne in je horecabedrijf

Lees meer