Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Kerstbrunch

Scroll door voor volop inspiratie voor de lekkerste broodjes, een veelzijdig kerstbuffet en een glutenvrije brunch vol smaak. Variatietip: een flammkuchen is eens wat anders dan een broodbrunch.

Bloemenbrood

In ons assortiment vind je alle producten voor een complete kerstbrunch. Maak het jezelf makkelijk met kant-en-klaar of geef er gemakkelijk een eigen draai aan met een bakmix. Met eetbare bloemen en biologische olijfolie maak je het extra bijzonder.

Recepten kerstbrunch

Maak van de brunch een ultieme verwennerij en de perfecte start van de dag. Een feest voor het oog, én voor alle andere zintuigen. Deze bereidingen smaken naar meer.

Brunch assortiment

Een overheerlijke kerstbrunch kun je ook in een handomdraai op tafel zetten. Zodat je alle tijd overhoudt voor je gasten of een huisgemaakt gerecht wat meer inspanning vraagt. Ga deze kerst voor gemak met deze kant-en-klaar heerlijkheden.

Vlaamsch Broodhuys
Breekstreng Christophe
Zak 2 stuks x 320 gram
Vlaamsch Broodhuys
Grand-mère wit lang
Zak 1,5 kilo
Très Bonne
Olijfbroodje
Doos 18 stuks x 35 gram
Vers van Het Huys
Biefstuk tapenade
Pak 150 gram
Petfles 1 liter
Petfles 1 liter
Vers van Het Huys
Proscuitto di italia
Pak 140 gram
Pak 9 stuks x 20 gram

Glutenvrije brunch

De tijden van een smakeloos glutenvrij brood ligt ver achter ons. Met het bijzonder smakelijke assortiment van Happy Bakers serveer je écht lekker brood of zoete verwennerijen. Maar dan zonder gluten.

Tray 400 gram
O'life Chutney
Vijgen
Pot 22,5 cl
Pak 4 stuks x 37,5 gram
Pak
Bakje 20 gram

Meer kerstmomenten

Pak tijdens de kerst ook op andere momenten uit met heerlijke smaken. Serveer bij de borrel bijvoorbeeld bijzondere kerstdranken en luxe snacks.