Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Chocolade

Tijdens het dessert mag chocolade natuurlijk niet ontbreken. Met chocolade kun je heel veel verschillende kanten op. Denk creatief of speel juist in op klassiekers. Denk aan een XXL chocolate cookie om te delen of chocolademousse, maar ook heerlijke toppings. Of aan smeltchocolade: wit, chocolade, puur en ruby. Vergeet daarnaast de benodigde materialen niet voor bereiding. 

Choco fondue

De lekkerste chocoladefondue maak je zelf. Smelt per persoon 100 gram chocolade naar keuze au bain-marie. Roer er telkens een klein scheutje slagroom door tot het mengsel de gewenste dikte heeft.

Chocoladetruffel

Smaakvol hoeft niet moeilijk te zijn. Sommige kersttoetjes zet je in een handomdraai op tafel. Deze chocoladetruffels zijn daar een voorbeeld van. Een stuke puur genieten in een chocolade jasje. Rijkelijk bedekt met verschillende soorten crunch. Van gehakte nootjes, specerijen en kokosrasp tot goudpoeder en gemalen koekjes. Of ga voor de vegan bliss balls variant. 

Chocolade assortiment

Of je nu zelf aan de slag gaat, of op zoek bent naar een kwaliteitsoplossing; ook rondom de feestdagen biedt Sligro je volop chocolade-inspiratie. Bij Sligro vind je uitsluitend chocoladeproducten van goede kwaliteit. Of het nu gaat om toppings, cacao, of om een heerlijke chocolademousse. Naast alle chocoladeproducten, biedt Sligro ook producten om zelf de beste gerechten met chocolade te kunnen maken en serveren. Van een plaatmes om chocolade te bewerken, tot een werkplank om te tempereren.

Chocolade en toppings

Mona Lisa
Chocolade cups
Bak 28 stuks x 10 gram
Mona Lisa
Chocolade cups
Bak 28 stuks x 10 gram
Zak 800 gram
Chef's Bakery
American cookie mix
Zak 1 kilo
Pak 2,5 kilo
Zak 2,5 kilo
Callebaut Finest Belgian chocolate
Melk chocolade callets 823
Pak 2,5 kilo
Callebaut Finest Belgian chocolate
Witte chocolade callets cw2
Pak 2,5 kilo

Non-food

Per stuk
Per stuk
Doos 200 gram
Per stuk