Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Kerst voorgerecht

Begin je kerstdiner in stijl met een indrukwekkend voorgerecht. Prachtig gepresenteerd en bijzonder van smaak. Stap niet te snel over de klassiekers heen. Met een combinatie zoals escargots met knoflook en peterselie zet je direct de culinaire toon.

Maak indruk met inktvis

Dit voorgerecht van purple octopus is met recht een kunstwerk. Het werk van een ware culinaire meester. Bijna zonde om ervan te eten, maar te verleidelijk om het niet te doen. Wat uitdagender qua bereiding, maar écht iets bijzonders.

×
Bakje 20 gram
Per stuk

Voorgerecht recepten

Meer verrassende voorgerechten voor kerst? Klik op de recepten hieronder voor meer manieren om je kerstdiner in stijl te beginnen. Daarbij kun je alle kanten op: van snel op tafel tot écht culinair uitpakken.

Streekgerechten

Bij je voorgerecht geldt: wat goed is, hoeft zeker niet van ver weg te komen. Laat je inspireren door de verse en volle smaken van seizoensproducten uit eigen land. Je kunt er zoveel meer mee dan je op het eerste oog misschien zou verwachten. 

Maak je kerstdiner compleet

Sligro biedt je alle inspiratie die je nodig hebt voor een compleet kerstdiner.  Ga ook aan de slag met onze tips en recepturen voor je hoofdgerecht, bijgerecht of dessert. Samen maken we deze kerst onvergetelijk.