• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Birra Moretti

Uitgelicht assortiment

Birra Moretti, genieten op zijn Italiaans.

Birra Moretti is een ambachtelijk gebrouwen kwaliteitsbier. Dat doen we al zo sinds 1859. Ook nu, nog vrijwel op de manier van toen. In combinatie met lekker eten en bier tover je zo een lach op de gezichten van jouw gasten.

Ons assortiment

Een mooie Birra Moretti 0.0% variant

Birra Moretti Zero

Onze meesterbrouwers hebben lange tijd gebrouwen en geproefd om tot een goed smakend 0.0 bier te komen: een alcoholvrij bier met een verfrissende en fruitige smaak, gecombineerd met een zacht moutige body. 

Promotiematerialen

Met het juiste promotiemateriaal speel jij in op het (koop)gedrag van jouw gasten en verhoog je omzet.

Birra Moretti met eten

Benieuwd naar recepten die prima samengaan met Birra Moretti en jouw gasten het echte Italiaanse gevoel geeft? Met lekker eten en drinken tover je zo een lach op de gezichten van jouw gasten. Ook zin in una festa Italiana?

Het favoriete biertje van Italie

×

Birra Moretti is Italiaans voor genieten. Genieten van de kleine momenten in het leven. Écht genieten, met vrienden en familie. Want het leven vier je samen. La vita è bella. Birra Moretti is een ambachtelijk gebrouwen kwaliteitsbier. Dat doen we al zo sinds 1859. Nog steeds op vrijwel dezelfde manier als toen. Wij brouwen Birra Moretti met eerlijke ingrediënten. Een bijzondere melange van hoogwaardige hopsoorten geeft het bier zijn kenmerkende geur en smaak. Het zorgt voor een bitterheid die mooi in balans is.