• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Doritos

Extra omzet in een handomdraai met Doritos Loaded Nachos

Uitgelicht

Een feest op tafel!

Zet Loaded Nachos op je kaart. Hét ultieme comfortfood voor op het terras, bij de borrel of zelfs onderweg. Eenvoudig te bereiden, super veelzijdig en een feest om op tafel te zetten. Lekker voor je gasten, fijn voor jou: want met niet al te veel inspanning draai je eenvoudig meer omzet deze zomer. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.

×

Meer kwaliteit, hogere omzet

Waarom Doritos en geen ander merk nachos? Simpel! Mensen zijn gek op het merk Doritos, getuige de populariteit en verkoopcijfers. Door het merk te vermelden, kun je de prijs en marge verhogen. Daarnaast zijn Doritos van hoge kwaliteit en breken ze minder snel. Het resultaat: een betere beleving voor jouw gasten. Bovendien zijn Doritos 35% lichter en iets meer gebogen waardoor ze meer volume genereren. Kortom, met Doritos Loaded Nachos bied je meer kwaliteit en realiseer je hogere omzet.

Receptinspiratie

Met Doritos Loaded Nachos kun je eindeloos variëren en creëer je extra omzet in een handomdraai. Bovendien heb je maar weinig ingrediënten nodig om Loaded Nachos te serveren. Die ingrediënten kun je helemaal zelf bepalen met houdbare producten. No waste dus. Heb je een (terras)kaart en serveer je ook verse ingrediënten? Verleid dan je gasten met een luxere variant vol extra verse ingrediënten en toppings, om je nachos écht ‘loaded’ te maken. 

Klik hier voor meer receptinspiratie op de site van Doritos.