• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Monin

MONIN Fresh Lemonades

Zorgen voor extra marge en beleving. De terrastrend voor de horeca.

Uitgelicht assortiment

Pak uit voor je gasten met deze producten

Verras je gasten met MONIN Fresh Lemonades!

Fresh Lemonades is een trend die zich de afgelopen jaren succesvol heeft bewezen en blijft groeien! Verras jezelf, maar vooral je gasten met smaakvolle en opvallende Fresh Lemonades creaties! In een handomdraai tover je gewoon water met toevoeging van MONIN Cloudy Lemonade en MONIN siroop of Le fruit de MONIN om tot een heerlijk verfrissend drankje. Een mooi product met hoge winstmarge. Zo bespaar je tijd achter de bar en verras je je gasten met eens iets anders dan een reguliere frisdrank. Garneer jouw home made fresh lemonade met wat fruit voor het perfecte WOW- effect. Niet alleen mooi om naar te kijken maar ook heerlijk om van te genieten. 

Zo maak je de Fresh Lemonades

Watermelon Royal

Passion Sensation

Lemon Iced Tea

Summer Lemon Breeze

Extra categorieën

Zo maak je de (Salted) Caramel Coffee Frappé


Highballs maak je zo

Recept inspiratie

Met meer dan 200 natuurlijke en creatieve smaken is MONIN een vertrouwd merk voor bartenders en barista’s uit de hele wereld. MONIN biedt een enorme diversiteit aan producten en concepten en is bovenal zeer innovatief. In alles streeft men perfectie na dit leidt tot ongekende successen en vooral waardering. 

MONIN Muscovado Sugar 

Ontdek MONIN Muscovado Sugar; met zijn uitgebalanceerde smaak en karakter, met bittere karamel- en peperkoektonen. MONIN Muscovado Sugar is perfect voor bartenders en barista’s. Dit product is multi toepasbaar in cocktail, mocktail, cold brew, koffie en latte.  Een fantastisch product om je creaties naar een hoger niveau te tillen.