• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste kwaliteit, beste prijs

Meyerij

Een exclusief zuivelmerk, met vertrouwde topkwaliteit. Waarmee jij gegarandeerd jouw producten ook weer op hoog niveau kunt maken. En je betaalt écht minder. Een goede prijs, zodat je profiteert en tegelijkertijd presteert. 

×

Het assortiment

Met een team van experts stelden we een zuivelassortiment samen. Een compleet assortiment waar alle chefs, patissiers, baristas en F&B professionals op moeten kunnen bouwen. Dit resulteerde in een zuivellijn van topkwaliteit, voor de beste prijs. 

NIEUW in het assortiment van Meyerij

Zuivel is de basis van bijna alles wat we maken

Zuivel. Onmisbaar in jouw vak. De basis van bijna alles wat je maakt. Daar moet je op kunnen bouwen. Geen compromissen als het om kwaliteit gaat. Maar uiteindelijk geldt voor alles uit ons vak: ervaren is geloven. Drie professionals uit onze branche zijn de uitdaging aangegaan om de producten van Meyerij te testen. Laat je inspireren door hun verhalen.

Écht goede melk maakt het verschil

Tom van der Velden, Mocca Coffee Company: "De kunst van een cappuccino is de stijfheid van de melk, zonder dat hij te luchtig wordt. Een stevige doch romige schuimlaag is niet alleen een kwestie van techniek, maar belangrijker nog: een écht goede melk."

Op boter moet je kunnen bouwen

Jürgen Koens, Pastry Club: "Boter is de basis van echt bijna álles wat wij patissiers maken. Boter is dan ook gewoon boter, daar mag je niet aan tornen. Die moet goed zijn. Vooral niet te zacht, daar kan ik helemaal niks mee."

Room waar echt alles aan klopt

John Kocken, de Heer Kocken: "Als er iets bewerkelijk is, dan is het wel room. Het vetgehalte moet niet te hoog zijn, maar ook niet te laag. Uiteraard mag -ie niet schiften. En de authentieke geur van deze room maakt hem echt perfect!"

Trots van toen, ervaring van nu

Bijna een eeuw geleden was boter het product waar de handel van Sligro mee begon. De Meyerijse Kluit. Zuivel zit in onze genen, kun je dus wel stellen!

De ervaring van het eerste Exclusieve Merk dat Sligro ooit voerde hebben we gebruikt om het zuivelmerk Meyerij nieuw leven in te blazen. Met de trots van toen en de expertise van nu stelden we een compleet nieuw zuivelassortiment samen.