Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Dagverse broden, broodjes en mueslibollen van Lambèr en Trommelen verkocht bij Sligro en EMTÉ supermarkten op 15 augustus 2016


In samenspraak met de leverancier en de NVWA vraagt Sligro en EMTÉ consumenten die dagverse broden, broodjes en mueslibollen van het merk Lambèr en/of Trommelen, waarbij in de ingrediënteninformatie ‘volkorenmeel’ staat, niet te consumeren en deze terug te brengen naar één van de EMTÉ-winkels of Sligro-vestigingen. Deze producten kunnen mogelijk hard plastic bevatten en daarom schadelijk zijn voor de gezondheid.

Het betreft dagverse broden, broodjes en mueslibollen van het merk Lambèr en Trommelen met verkoopdag 15-08-2016. Deze producten zijn verkocht bij EMTÉ supermarkten en de Sligro groothandels.

Omdat het gaat om dagverse artikelen is alles maandagavond uit de schappen gehaald bij de EMTÉ-winkels en Sligro-vestigingen. Alles wat nu in de winkels en vestigingen ligt is 100% oké.

De tekortkoming is ontstaan doordat de leverancier heeft aangegeven dat er in de grondstof volkorenmeel mogelijk een stuk hard plastic heeft gezeten.

Indien u het product reeds heeft geconsumeerd en klachten heeft, neemt u dan contact op met uw huisarts.

Klanten die het product hebben gekocht, kunnen dit uiteraard terug brengen naar de winkels van EMTÉ of de Sligro-vestigingen. Het aankoopbedrag wordt terugbetaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Klantenservice van EMTÉ of Sligro. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0413 - 34 35 00.

Terug naar Nieuws