Cheque Sligro voor Spieren voor Spieren

“Dit is geweldig. Wat prachtig dat Spieren voor Spieren door de medewerkers van Sligro Food Group is uitgekozen als goed doel van de kerstpakkettenactie. Ik zie het ook een beetje als een beloning voor het werk dat wij als organisatie doen. Dat mensen ons dus ook echt kénnen.” Bouwe de Vlaming van Spieren voor Spieren was verrast door de hoogte van de cheque, die hij ontving uit handen van Casper Baan, manager Kerstpakketten. “Ik ben er even stil van.” Medewerkers van Sligro Food Group kozen via een poll op het medewerkersportaal bijSligro voor de organisatie die maar één doel heeft: spierziekten bij kinderen de wereld uit.

Het geld komt terecht bij het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Het kindercentrum biedt alle onderzoeken en zorgverleners op één dag, waardoor het mogelijk wordt om aan het einde van de dag een diagnose of ene plan van aanpak te krijgen en een daarop gebaseerd behandeladvies en behandeling. Een proces dat voorheen jaren kon duren.

Het bewuste bedrag van € 19.168,50 werd bijeengebracht door klanten van Sligro. Van ieder verkocht kerstpakket Grand de Luxe ging € 1,50 naar Spieren voor Spieren. Dit werd uiteraard ook vermeld in de fraaie kerstbrochure van 2016.

Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl

Terug naar Nieuws