Company Cooqing

Sligro is exclusieve partner van Company Cooqing. Hiermee verbinden we samen het Nederlandse bedrijfsleven met foodprofessionals. Als partner van foodprofessionals steunt Sligro initiatieven die deze professionals vooruit helpen. Company Cooqing helpt foodprofessionals meer uit hun zaak halen, maar biedt vooral ook beleving. Sligro is er om te inspireren en te ondersteunen. Alles draait om kijken, ruiken en proeven en vooral om lekker, goed en eerlijk eten. Met de pay-off ‘Groots in genieten’ onderstreept Sligro dit streven, dat naadloos aansluit bij de uitgangspunten van Company Cooqing als relatie-event.

Tijdens een Company Cooqing werk je als horecaprofessional samen met een hobbykok aan een fantastisch relatie-event. Wanneer een bedrijf jou als favoriete chef kiest en je restaurant als favoriete locatie, kunnen de voorbereidingen beginnen. De hobbykok is een medewerker of relatie van de opdrachtgever. Samen bereiden jullie een onvergetelijke culinaire avond voor medewerkers en relaties. In het restaurant is er sprake van een unieke verbinding tussen je gasten. Iedereen spreekt elkaar op een ongedwongen wijze en geniet van een mooi menu. Als chef borg je de kwaliteit. Zo ontstaat een onvergetelijke Company Cooqing.

Dít is Company Cooqing:

  • Online platform dat hobbykoks en restaurants bij elkaar brengt met een Cooqing als einddoel.
  • Een via het platform georganiseerde event waarbij een hobbykok voor zijn/haar eigen gasten in een professionele keuken kookt.
  • Privé en zakelijk inzetbaar.
  • Uniek concept zonder directe concurrentie dat omzet en beleving aan de gastronomie toevoegt.

 

Terug naar Nieuws