Heropening Sligro Rotterdam Spaanse Polder

Speciaal voor de heropening van Rotterdam Spaanse Polder heeft Sligro, in samenwerking met Entree Magazine, het HorecaHelden Magazine uitgebracht! Het blad is een ode aan alle helden van de Rotterdamse horeca en een aantal toppers in het bijzonder. Zo gaan de spotlights op eigenzinnige horecaconcepten zoals Jamie’s Italian, de Euromast en Mainport Hotel. Gevestigde horecaondernemers Chiel Jongejan en Robèr Willemsen laten hun licht schijnen over de razendsnelle ontwikkeling die hun stad doormaakt op horecagebied.

Tweesterrenchefs Erik van Loo en Hans van Wolde leggen uit waarom Rotterdam hen verbindt en vier Rotterdamse topchefs wijdden het hagelnieuwe kookeiland van de vernieuwde Sligro-vestiging Spaanse Polder alvast in met de bereiding van een hoogwaardig viergangenmenu. Want op maandag 14 november zwaaien officieel de deuren van Sligro Spaanse Polder open. De afgelopen maanden heeft de vestiging in het teken gestaan van een ingrijpende verbouwing. Iedere afdeling is vernieuwd.

De feestelijke heropeningsdagen zijn op maandag 14 en dinsdag 15 november. Er zijn workshops en masterclasses van topchefs, waaronder Erik van Loo en Hans van Wolde. Natuurlijk kan er volop worden geproefd en ontdekt.

Terug naar Nieuws