• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Recall Glutenvrij witbrood gesneden

Wij zijn door onze leverancier geïnformeerd dat onderstaand artikel mogelijk een te hoog gehalte Aflatoxine bevat. Het consumeren van dit product zorgt niet voor een acuut voedselveiligheidsgevaar, maar langdurige blootstelling zou kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Bij klachten adviseren wij u contact op te nemen uw huisarts.

Het betreft alleen onderstaande artikelen en alleen de genoemde houdbaarheidsdatum. Andere houdbaarheidsdata zijn niet betrokken bij deze recall. 

Artikelnummer en omschrijving:

 GTIN CE

THT / Lotcode

306595   1 ZK VDO.GLUTENVRIJ WIT G/V    750G

8715061151500

THT: 22-06-2024

Wat moet u doen:

Wij verzoeken u dan ook om, indien u in het bezit bent van bovengenoemd product, dit niet te consumeren en met het product terug te gaan of contact op te nemen met uw Sligro-vestiging. In overleg met de vestiging krijgt u het desbetreffende aankoopbedrag retour.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice (0800-0225154) of uw Sligro bezorgservice (0800-7544767).

Namens Sligro Food Group bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak.

Bent u wederverkoper van dit product, dan wijzen wij u hierbij op uw plicht ook úw afnemers per ommegaande op de hoogte te stellen van het feit dat ze een mogelijk schadelijk levensmiddel hebben ontvangen. Daarnaast dient u hiervan melding te doen bij de NVWA, danwel de bevoegde autoriteit in uw land indien dit anders is dan Nederland.