• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Recall Gomasio Curry

Wij zijn door onze leverancier Verstegen geïnformeerd dat verschillende artikelen mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoen. Er bestaat een kans dat de artikelen een overschrijding aflatoxine hebben.

Het betreft alleen onderstaande artikelen en alleen de genoemde houdbaarheidsdata. Andere houdbaarheidsdata zijn niet betrokken bij deze recall. 

Artikelnummer en omschrijving:

THT / Lotcode

 GTIN CE

881029   1 PT VERST.GOMASIO CURRY 

THT 15-6-2024

lot1006022739

8712200902795

Wat moet u doen:

Uit onze klantenadministratie blijkt dat u recentelijk een of meerdere eenheden van het genoemde product bij ons heeft gekocht. Wij verzoeken u dan ook om, indien u in het bezit bent van bovengenoemd product, dit niet te consumeren en met het product terug te gaan of contact op te nemen met uw Sligro-vestiging. In overleg met de vestiging krijgt u het desbetreffende aankoopbedrag retour.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice (0800-0225154) of uw Sligro bezorgservice (0800-7544767).

Namens Sligro Food Group bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak.

Bent u wederverkoper van dit product, dan wijzen wij u hierbij op uw plicht ook úw afnemers per ommegaande op de hoogte te stellen van het feit dat ze een mogelijk schadelijk levensmiddel hebben ontvangen. Daarnaast dient u hiervan melding te doen bij de NVWA, danwel de bevoegde autoriteit in uw land indien dit anders is dan Nederland.