• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Recall Heineken Silver

Wij zijn door onze leverancier Heineken geïnformeerd dat er een voedselveiligheidsrisico is geconstateerd bij onderstaand artikel. Er bestaat een kans dat deze flessen aluminium deeltjes bevatten.

Het betreft alleen onderstaand artikel en alleen de genoemde houdbaarheidsdata. Andere houdbaarheidsdata zijn niet betrokken bij deze recall.

Artikelnummer en omschrijving:

THT / Lotcode

 GTIN CE

182626 24 FL HEINEKEN SILVER 33CL

THT: 30-09-2023
Lotcode: 10311321

8712000060718

Wat moet u doen:

Wij verzoeken u dan ook om, indien u in het bezit bent van bovengenoemd product, dit niet te consumeren en met het product terug te gaan of contact op te nemen met uw Sligro-vestiging. In overleg met de vestiging krijgt u het desbetreffende aankoopbedrag retour. Indien dit product via een bezorgservice aan u geleverd is, mogen de desbetreffende producten retour meegegeven worden bij een volgende Sligro levering.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice (0800-0225154) of uw Sligro bezorgservice (0800-7544767). Een nadere Q&A van Heineken is op 11 mei beschikbaar.

Namens Sligro Food Group bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak.

Bent u wederverkoper van dit product, dan wijzen wij u hierbij op uw plicht ook úw afnemers per ommegaande op de hoogte te stellen van het feit dat ze een mogelijk schadelijk levensmiddel hebben ontvangen. Daarnaast dient u hiervan melding te doen bij de NVWA, danwel de bevoegde autoriteit in uw land indien dit anders is dan Nederland.