• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Recall Helwa Pennywafels

Wij zijn door onze leverancier geïnformeerd dat onderstaand artikel mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Er bestaat een kans dat het artikel besmet is met de bacterie Salmonella. De bacterie kan symptomen veroorzaken zoals diarree, buikkrampen, misselijkheid en braken. Bij klachten adviseren wij u contact op te nemen uw huisarts.

Het betreft alleen onderstaand artikel en alleen de genoemde houdbaarheidsdatum. Andere houdbaarheidsdata zijn niet betrokken bij deze recall.

Artikelnummer en omschrijving:

THT / Lotcode

 GTIN CE

97733  36 PK HELWA PENNYWAFELS         150G

THT: 01-06-2024

8710476806069

Wat moet u doen:

Uit onze klantenadministratie blijkt dat u recentelijk een of meerdere eenheden van het genoemde product bij ons heeft gekocht. Wij verzoeken u dan ook om, indien u in het bezit bent van bovengenoemd product, dit niet te consumeren en met het product terug te gaan of contact op te nemen met uw Sligro-vestiging. In overleg met de vestiging krijgt u het desbetreffende aankoopbedrag retour.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice (0800-0225154) of uw Sligro bezorgservice (0800-7544767).

Namens Sligro Food Group bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak.

Bent u wederverkoper van dit product, dan wijzen wij u hierbij op uw plicht ook úw afnemers per ommegaande op de hoogte te stellen van het feit dat ze een mogelijk schadelijk levensmiddel hebben ontvangen. Daarnaast dient u hiervan melding te doen bij de NVWA, danwel de bevoegde autoriteit in uw land indien dit anders is dan Nederland.