• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Recall Santa Maria Cheddar cheese sauce

We zijn door onze leverancier geïnformeerd dat Santa Maria Cheddar Cheese Sauce 3 KG mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Er bestaat een kans dat het artikel besmet is met de bacterie Bacillus Cereus. De bacterie kan symptomen veroorzaken zoals misselijkheid en braken. Bij klachten adviseren wij u contact op te nemen uw huisarts.

Het betreft uitsluitend het onderstaande artikel, met uitsluitend de genoemde houdbaarheidsdata.

Artikelnummer en omschrijving:

THT-data

 GTIN CE

184531   1 EM S.M.CHEDDAR CHEESE SAUCE   3KG

08-06-2024

28-06-2024

7311312007759

Wat moet u doen:

Uit onze klantenadministratie blijkt dat u mogelijk recentelijk een of meerdere eenheden van het genoemde product bij ons heeft gekocht. Wij verzoeken u dan ook dringend om, indien u in het bezit bent van bovengenoemd product, dit niet te consumeren en met het product terug te gaan of contact op te nemen met uw Sligro-vestiging. In overleg met de vestiging krijgt u het desbetreffende aankoopbedrag retour.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice (0800-0225154) of uw Sligro bezorgservice (0800-7544767).

Namens Sligro Food Group bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak.

Bent u wederverkoper van dit product, dan wijzen wij u hierbij op uw plicht ook úw afnemers per ommegaande op de hoogte te stellen van het feit dat ze een mogelijk schadelijk levensmiddel hebben ontvangen. Daarnaast dient u hiervan melding te doen bij de NVWA, danwel de bevoegde autoriteit in uw land indien dit anders is dan Nederland.