Sligro opent geheel vernieuwde vestiging in Veghel

Opening Sligro Veghel

Maandag 25 en dinsdag 26 april opent Sligro de vernieuwde vestiging in thuishaven Veghel. De vestiging wordt feestelijk geopend met een groots culinair programma. Er zijn maar liefst 3 podia waar tal van topchefs je zullen laten genieten. Kom je ook een kijkje nemen?

Na tal van vernieuwde vestigingen in Nederland kon de vestiging in Veghel niet achter blijven. Als thuishaven van het bedrijf wordt de opening dan ook spectaculair aangepakt. Vestigingsdirecteur Maico Schepens kijkt uit naar de grootse opening van de vestiging. In de nieuwe vestiging staat zijn team ook weer klaar om de behoeften van de klant te vervullen met de juiste klantbenadering en service. “Sligro Veghel wordt lekkerder, inspirerend en verrassender!”

Complete beleving

Kijk, proef en ervaar de sfeer van de nieuwe vestiging. Verse producten staan in het middelpunt. Je kunt voor advies terecht op iedere versafdeling, de vakspecialist staat speciaal voor je klaar. Voor culinair advies kun je terecht in de proeftuin. Proef verschillende producten en laat je inspireren!

Nieuwe toevoegingen

Sligro Veghel krijgt een geheel nieuwe uitstraling. Er worden 5 nieuwe versafdelingen toegevoegd. Bij Smeding kun je terecht voor groente en fruit. Kaldenberg biedt smaakvol vlees. Wild en gevogelte is te vinden bij Ruig en iedere ochtend is er vers brood bij de bakker. Noten worden vers gebrand bij de notenbar en op de Spice Market vind je de beste specerijen van over de hele wereld.

Feestelijke opening

Wil je rustig een kijkje nemen in de vestiging? Deze is geopend vanaf 09:00 uur. Het feestelijke programma start op 25 april vanaf 11:00 uur. De dag is gevuld met verschillende workshops van lokale helden, sterrenchefs zoals Rogér Rassin*, Hans ten Wolde** en Gerard Wollerich*, en de chefs van MasterChef. Naast deze workshops zijn er ook tal van proeverijen, zodat je je geen moment hoeft te vervelen.

Terug naar Nieuws