Met bezorgen en afhalen laat je gasten ook thuis genieten van jouw gerechten. Wil je hiermee succesvol starten óf je huidige service verbeteren? Sligro staat voor je klaar met handige oplossingen en onmisbare tips.
Snel, flexibel en efficiënt inzetten op maaltijdbezorging, zonder restaurantservice? Het kan met een dark kitchen: een praktische productiekeuken waarin kwaliteit en omloopsnelheid centraal staan.
Om gerechten bij jouw gasten thuis te krijgen, zijn er twee opties: zelf bezorgen óf uitbesteden. In onze gratis tips ontdek je de voor- en nadelen van beide opties.
Wist je dat de grootte van je bezorggebied ook invloed heeft op de kwaliteit van je gerechten? Deze en andere aandachtspunten, vind je terug in onze tips.
De keuze voor een bepaald vervoersmiddel is afhankelijk van je locatie en bezorggebied. Lees onze tips en adviezen voor de juiste keuze.
Jouw bezorgpersoneel is hét gezicht van je zaak, zij hebben namelijk het enige persoonlijke contactmoment met de gast.
Naast oplossingen voor meer bezorgomzet, hebben we diverse andere oplossingen erop gericht jou als ondernemer te laten uitblinken in wat je doet.