• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Sneller én beter medewerkers inwerken

Apprendo is de alles-in-één app waarmee je medewerkers beter inwerkt, opleidt én blijft inspireren. Zo bespaar je kostbare tijd (en geld) en nieuwe medewerkers zijn veel sneller inzetbaar.

De voordelen van werken met Apprendo:
✔ Efficiënt inwerken: flexibel en bespaar tot 70% aan inwerktijd en dus ook je kosten
✔ Ruim 50 horecatrainingen van experts, de SVH Academy
✔ Te gebruiken als communicatiemiddel richting je personeel
✔ Online checklists voor onder meer mise-en-place en sluitprotocol
✔ Exclusief voor Sligro klanten: 40% korting op de opstartkosten

Hoe werkt de onboardingsapp?

Efficiënter medewerkers inwerken

Dankzij de online onboarding zijn je medewerkers nog vóór hun eerste werkdag voor een groot gedeelte ingewerkt. Ze leren bijvoorbeeld hoe ze een dienblad vol drankjes moeten vasthouden en hoe ze het perfecte biertje kunnen tappen. Daarnaast zijn (nieuwe) medewerkers dankzij de onboardingsapp op de hoogte van de dresscode op de werkvloer, de menukaart en ze leren meer over jouw unieke bedrijfscultuur. Zonder dat jij of je team hier tijd voor vrij hoeft te maken; alles gaat via één app. Zo kunnen jullie je volledig richten op de gasten.

Handige werkinstructies

Naast inwerken voor nieuwe medewerkers biedt de onboardingsapp meer. Plaats en deel je werkinstructies, recepturen, huisregels en taaklijsten in één centrale kennisbank. Inclusief gepersonaliseerde tekst- of videoinstructies. Zo kan iedereen binnen je team overal bij, waar en wanneer dan ook. Werk samen efficiënter, productiever en vooral allemaal op dezelfde manier.

Blijven leren met horeca trainingen

De onboardingsapp biedt een uitgebreide trainingsomgeving voor nieuwe én huidige medewerkers. Kies in de SHV Academy uit meer dan 50 trainingen, in tekst of video en eventueel met toetsing. Alle trainingen worden op een aansprekende manier gebracht en zijn te volgen in een tempo dat bij de medewerker past. Gemakkelijk via een app op de telefoon. Geef een eigen ‘sausje’ aan de inhoud van de app: voeg gemakkelijk je eigen trainingen of instructies toe. Of maak naast de SVH Academy gebruik van de optionele module voor alle SVH e-learnings.

Altijd op de hoogte

Een wijziging van de kaart? Een nieuwe instructievideo? Deel elk nieuwtje direct via het communicatieportaal in de app. Of inspireer, informeer en enthousiasmeer jouw team via jouw eigen social media wall. Waarom zou je allemaal losse apps gebruiken als het ook met één onboardingsapp kan?

Benieuwd naar alle functionaliteiten van Apprendo?

Alles in één app

●      Onboarding
●      Inwerken
●      Instructies
●      Kennistraining
●      Kennistoetsing
●      Training horecavaardigheden
●      Digitale horeca checklists
●      Digitaal horeca handboek
●      Procesmonitoring
●      Eigen social media wall
●      Berichtenfunctie
●      Optioneel: online leeromgeving 'Horecatalent' SVH

Alles-in-één voor onboarding met de onboardingsapp. Profiteer van exclusief voordeel via Sligro: 40% korting op de opstartkosten, afhankelijk van je pakket.

Kies jouw pakket

Small Business

Al vanaf €7,50

< 25 medewerkers*

Medium Business

Al vanaf €4,50

26 - 50 medewerkers*

Large Business

Al vanaf €3,50

51 - 75 medewerkers*

Xtra Large Business

Al vanaf €3,00

76 > medewerkers*

* Bijdrage per mederwerker per maand, bij maximaal aantal medewerkers per staffel. Exclusief BTW en eenmalige instelkosten.

Over Apprendo

De onboardingsapp is een app van Apprendo Horeca. Apprendo is er om elke horecaonderneming met personeel slimmer te helpen ondernemen. Zo ook met deze app: werk sneller, prettiger, laat je medewerkers sneller en effectiever aan het werk gaan en verhoog je omzet. Zo zijn en blijven jij, je nieuwe medewerkers, je team én je gasten tevreden.

Veelgestelde vragen

De app is er voor elke horecaonderneming met personeel. Van café, restaurant tot hotel. Voor grote en kleine bedrijven, seizoensbedrijf of niet. Kies een pakket dat past bij jouw bedrijf.

Met de onboardingsapp bied je nieuwe medewerkers praktische werkinstructies, online trainingen en automatische toetsing. Kies uit ruim 50 trainingen van de SVH Academy in de app óf deel je eigen werkinstructies met nieuwe medewerkers (in tekst of video). Zo zorg je ervoor dat de onboardingsapp gegarandeerd past bij jouw bedrijf en werkwijze.

De onboardingsapp werkt met Amazon Web Services (AWS) en is ISO/IEC 270001:2013 gecertificeerd. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Oftewel: de app is 100% AVG proof.

Apprendo hanteert een opzegtermijn van één kalendermaand. Seizoensbedrijven kunnen één keer per jaar hun Apprendo-abbonement tijdelijk en kosteloos pauzeren wanneer ze gesloten zijn. Dit kun je tot één maand voorafgaand aan de pauzering nog aangeven.