Lekker Bezig - Sligro.nl

Lekker Bezig is een doorlopend programma van Sligro en KNVB speciaal voor voetbalverenigingen. Samen gaan we aan de slag om een steentje bij te dragen aan een gezonde leefstijl voor alle voetballers. Lekker Bezig staat voor niets verbieden, maar een keuze bieden. Bied naast het broodje kroket ook eens een gezond alternatief.


Praktische oplossingen & assortimentsadvies

Lekker Bezig biedt binnen alle categorieën van het kantineassortiment doeltreffende gezonde(re) oplossingen. Samen kijken we hoe jouw huidige assortiment eruit ziet en welke oplossingen daar bij passen. Zo maken we stap voor stap het assortiment in de kantine gezonder. Advies op maat dus! Lekker Bezig biedt recepturen, kostencalculaties en presentatie-adviezen.

Handig: in de online toolbox maak je zelf posters en menukaartjes om je lekkere en gezonde producten volop onder de aandacht te brengen in de kantine.

Link naar de toolbox inzetten?
www.samenlekkerbezig.nl, klik dan op de button ‘promotiemateriaal’.

Teambox

Voldoende fruit eten is belangrijk, helemaal voor kinderen. Speciaal voor JO8 t/m 11 teams van voetbalverenigingen hebben we samen met KNVB de Teambox ontwikkeld. De Teambox is een gave box met fruit. Elk deelnemend team ontvangt bij elke thuiswedstrijd altijd twee boxen: één voor het eigen team en één voor de tegenstander.

Kijk op samenlekkerbezig.nl/teambox