Kaldenberg - Sligro.nl

Onze verspartner Slagerijen Kaldenberg is sinds 1959 gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees voor horeca en grootverbruik. In de dagelijkse bedrijfsvoering staan betrouwbaarheid, kwaliteit, keuzemogelijkheden, ambacht, prijs en service centraal.

Kaldenberg beschikt over een moderne productiecentrale die EG-erkend en FSSC 22000 gecertificeerd is. Daarnaast is het bedrijf vertegenwoordigd in de vestigingen van Sligro en zorgt Kaldenberg voor de dagelijkse bevoorrading van de Sligro bezorgservice.

Moderne vleesverwerking

Wat ooit op regionaal niveau begon bij de gebroeders Piet en Joop Kaldenberg met hun passie voor kwaliteitsvlees, is uitgegroeid tot een landelijk toonaangevend en modern vleesverwerkend familiebedrijf. Daarin vorm de hypermoderne vleescentrale van 10.000 m2 de basis. In totaal telt het bedrijf 250 medewerkers die wekelijks 100.000 kilo vlees verwerken. De vakbekwame vleesprofessionals staan dagelijks paraat om de horeca, de institutionele markt en grootverbruikers zo goed mogelijk te bedienen.

Bewezen kwaliteit

Slagerijen Kaldenberg koopt uitsluitend vleesproducten in bij gecertificeerde bedrijven. Ook de verwerking hiervan gebeurt binnen de strengste normen op het gebied van hygiëne. Zowel een interne kwaliteitsdienst als specialisten van een extern bureau bewaken voortdurend de processen om aan de eisen te blijven voldoen.

Compleet assortiment

Slagerijen Kaldenberg heeft een zeer ruim assortiment van ruim 3.000 vleesproducten, bestaande uit rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees en paardenvlees. Het vlees van Kaldenberg is afkomstig van specifieke rassen van over de hele wereld. Denk daarbij aan Certified Irish Angus, het Spaanse Rubia Gallega, maar ook aan Livar en Iberico varkensvlees. Ieder ras beschikt over unieke kenmerken die tot uiting komen in het vlees:

  • O’Sullivan: Prime beef, Dry Aged of Certified Irish Angus Beef en Free ranch Lamb uit Watergrasshill: het beste lams- en rundvlees uit Ierland.
  • US Beef rundvlees; Grainfed en met specifieke kenmerken zoals een bijzondere malsheid en smaak.
  • Meierijsche Roem Kalfsvlees; heerlijk van smaak met een zachte bite en mooi roze van kleur met Beter Leven kenmerk 1-ster, Peters Farm kalfsvlees tevens met 1-ster Beter Leven en het gehele assortiment rosé kalfsvlees.
  • Livar varkensvlees; authentiek, ambachtelijk en eerlijk varkensvlees uit Limburg.
  • Iberico varkensvlees; onder andere gevoed mediterrane grassen en zelfs in het najaar met Bellota eikels. Dit ras staat ook wel bekend als “de olijfolie op vier poten”.

Ondersteuning op maat

Het bedrijf hecht ook veel waarde aan goede service en advies op maat. Daarom kun je in de Sligro-vestigingen terecht bij vakbekwame professionals met ruime ervaring. Daarnaast gaat een team van verkoopspecialisten dagelijks op pad om klanten waar nodig te adviseren en te ondersteunen.