Formules en concepten

Ben je horecaondernemer met een cafetaria of beheer je een schoolkantine? En wil je wat extra ondersteuning? Of profiteren van de slagkracht van een grote organisatie? Dan ben je bij Sligro aan het juiste adres.

Voordelen

Franchiseformules

Sligro biedt 2 sterke franchiseformules en één ondersteunend concept. Plaza food for all, Big Snack en Break Point. Welke formule van ondersteuning je ook kiest voor jouw onderneming, je blijft de regie voeren. Daarbij word je ondersteund door een professioneel formuleteam met advies, diensten en training.

Plaza logo

Plaza food for all

Je wilt een onderscheidende cafetaria? Dan zit je goed met de formule Plaza food for all. Al 10 jaar is Plaza food for all een succesvolle formule die de bovenkant van de markt bedient. Als cafetariaondernemer profiteer je van landelijke bekendheid, professionele marketing, eigentijdse foodconcepten en een frisse uitstraling.

> Lees meer over Plaza food for all

Big Snack logo

Big Snack

Past een laagdrempelige franchiseformule bij jou en jouw locatie? Big Snack is ideaal voor cafetaria’s met een buurtfunctie. Je blijft baas in eigen huis, wij ondersteunen je waar en wanneer je maar wilt. Met maar liefst 120 deelnemende cafetariaondernemers is Big Snack de grootste cafetaria soft-franchiseformule van Nederland.

> Lees meer over Big Snack

Concepten

Breakpoint logo

Break Point

Exploiteer je een schoolkantine? Als school in eigen beheer of als zelfstandig cateraar? Dan is Break Point een verstandige keuze. In dit concept staat een gezond en vers assortiment centraal. Met Break Point is de gezonde schoolkantine terug van weggeweest.

> Lees meer over Break Point

Toegevoegde waarde

De toegevoegde waarde vanuit onze specialisten schuilt in de complete ondersteuning die horecaondernemers en scholen kunnen krijgen. Zo blijft er meer tijd en ruimte over voor een 100% focus op jouw eigen bedrijfsvoering.