Big Snack

Heeft jouw cafetaria een buurtfunctie? En ben je als ondernemer op zoek naar extra ondersteuning van jouw bedrijfsvoering? Laagdrempelig en toegankelijk? Dan is de Big Snack-formule van het Sligro Formulehuis Horeca echt iets voor jou.

Big Snack is met meer dan 110 deelnemende cafetaria’s de grootste soft-franchise cafetariaformule van Nederland. Ideaal voor cafetariaondernemers die wel extra ondersteuning willen, maar geen vrijheid in hun ondernemerschap willen inleveren.

Big Snack sfeer

Buurtfunctie

De Big Snack-formule is specifiek gericht op de cafetaria met een buurtfunctie. Vaak zijn de deelnemende cafetaria’s gevestigd in wijken, winkelcentra en recreatieparken. Juist vanwege die lokale verbondenheid besteedt Big Snack als formule veel aandacht aan prijspromoties en andere marketingacties. Daarnaast participeren wij in de ombouw en verzorgen we in overleg met jou een complete openingscampagne.

Voordelen

Big Snack logo

Ondersteuning

Als cafetariaondernemer kun je met de Big Snack-formule rekenen op een volledige en professionele ondersteuning van alle randzaken die bij jouw ondernemerschap komen kijken. Waar en wanneer je wilt. De Big Snack-formule is daarmee heel geschikt voor iedere kostenbewuste cafetariaondernemer die vooral ook ondernemer is en wil blijven.

Meer informatie

www.bigsnack.nl