Breakpoint

Een gezonde schoolkantine is een bewuste keuze. Het Break Point-concept maakt het jou als school in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs mogelijk een gezonde schoolkantine in te richten voor jouw leerlingen. Het concept kan zowel in eigen beheer als door een zelfstandig cateraar worden geëxploiteerd.

Gezonde schoolkantine

Een gezonde schoolkantine begint met een gezond aanbod. Break Point stelt een uitgebalanceerd, gezond en vers assortiment centraal, zonder de specifieke wensen van de leerlingen uit het oog te verliezen. De formule sluit naadloos aan bij het belang van goede voeding in de strijd tegen het toenemende overgewicht bij jongeren.

Sfeerbeeld Break Point

Frisse uitstraling

Break Point-schoolkantines voldoen ruimschoots aan de richtlijnen van het Voedingscentrum en de GGD. En natuurlijk wil het oog ook wat. De frisse huisstijl en trendy aankleding zorgen voor een gezellige omgeving. Met Break Point genieten jouw leerlingen weer van een gezond pauzemoment.

Voordelen

Breakpoint logo

Moderne school

Verantwoorde voeding in een trendy jasje. Als concept past Break Point perfect in elke moderne school. Break Point maakt van elke kantine een gezellige en aantrekkelijke omgeving. Een ruimte waar leerlingen weer bewust en graag naar toe gaan.