Plaza food for all

Wil je als cafetariaondernemer jouw zaak iets extra’s geven? Kies dan voor de franchiseformule Plaza food for all. Hiermee ben je verzekerd van kwaliteit, een frisse uitstraling en professionele ondersteuning. Waar en wanneer je maar wilt.

Al 10 jaar is Plaza food for all een zeer succesvolle cafetariaformule. Inmiddels profiteren meer dan 80 cafetariaondernemers van de landelijke bekendheid van de formule, een professionele marketingservice en onderscheidende foodconcepten.

Plaza food for all sfeer op locatie

Ondersteuning

Als Plaza-ondernemer maak je gebruik van de ervaring en kennis van Sligro. Zo verlenen wij professionele ondersteuning in de vorm van trainingen, narrowcasting en benchmarking. En verder bieden wij een innovatief kassasysteem. Hiermee heb je snel en eenvoudig inzicht in jouw cijfers. Bovendien biedt dit systeem handige opties, zoals urenregistratie, een elektronisch spaarsysteem en voorraadbeheer.

Voordelen

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop. Niet alleen bij Sligro, maar ook bij onze Plaza-ondernemers. Met topmenu’s en speciale burgers, verse broodjes en de Plaza kinderbox weten zij hun klanten telkens weer te verrassen.

Plaza logo

Binnen de Plaza-formule besteden wij ook veel aandacht aan verantwoord ondernemerschap en hygiëne. En ook dat werpt zijn vruchten af. Want elk jaar zijn er weer veel Plaza’s terug te vinden in de Cafetaria Top-100.