Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg is gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees voor horeca en grootverbruik. Betrouwbaarheid, kwaliteit, ambacht, prijs en service staan centraal in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Kaldenberg beschikt over een productiecentrale die EG en HACCP is gecertificeerd. Daarnaast is het bedrijf vertegenwoordigd in de grotere Sligro zelfbedieningsvestigingen en zorgt het voor de dagelijkse bevoorrading van de Sligro bezorgservice.

Kaldenberg logo

Het ontstaan van Slagerijen Kaldenberg

Wat ooit op regionaal niveau begon bij de gebroeders Piet en Joop Kaldenberg met hun passie voor kwaliteitsvlees, is uitgegroeid tot een landelijk toonaangevend en modern vleesverwerkend bedrijf.

De vleescentrale van 3.500 m2 waarin wekelijks 100.000 kilo vlees wordt verwerkt, vormt de basis. In totaal staan 250 vakbekwame vleesprofessionals van Slagerijen Kaldenberg dagelijks paraat om de horeca, de institutionele markt en grootverbruikers zo goed mogelijk te bedienen.

Kwaliteit

Slagerijen Kaldenberg koopt uitsluitend vleesproducten in bij gecertificeerde bedrijven. Ook de verwerking ervan gebeurt binnen de strengste normen op het gebied van hygiëne (FSSC 22000 gecertificeerd). Om daaraan te kunnen voldoen, worden de processen voortdurend bewaakt door zowel een interne kwaliteitsdienst als specialisten van een extern bureau.

Assortiment

Slagerijen Kaldenberg biedt een compleet assortiment van ruim 2.500 vleesproducten, bestaande uit rundvlees, varkensvlees, kalfvlees, lamsvlees en paardenvlees.

Het vlees van Kaldenberg is afkomstig van specifieke rassen van over de hele wereld. Denk daarbij aan Certified Irish Angus, het Hereford runderras, maar ook aan Livar en Iberico varkensvlees. Ieder ras beschikt over unieke kenmerken die tot uiting komen in het vlees.

Vlees van topkwaliteit

Ondersteuning

Niet alleen levert Slagerijen Kaldenberg producten op maat van topkwaliteit, het bedrijf hecht ook veel waarde aan goede service en advies op maat. Daarom werken er op de vleesafdelingen in de Sligro zelfbedieningsvestigingen vakbekwame vleesprofessionals met veel ervaring. Daarnaast gaat ook een team van verkoopspecialisten dagelijks op pad om klanten waar nodig te adviseren en te ondersteunen.