Ruig Wild & Gevogelte

Ruig Wild en Gevogelte is al 120 jaar de specialist op het gebied van kip, kalkoen, wild en gevogelte. Het familiebedrijf biedt een zeer compleet assortiment en kan bogen op een schat aan kennis en ervaring. Het resultaat is een aanbod eerlijke, ambachtelijke producten van topkwaliteit tegen een marktconforme prijs.

Bedrijf

Ruig Wild en Gevogelte levert zowel rauwe als bereide producten. Ruim 100 mensen verwerken hier wekelijks meer dan 70.000 kilo wild en gevogelte. Daarbij worden strenge keurings- en kwaliteitseisen nageleefd en vaste recepturen gevolgd, zodat de kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Ruig Wild en Gevogelte is vertegenwoordigd in de grotere Sligro zelfbedieningsvestigingen en verzorgt de leveringen via de Sligro Bezorgservice vestigingen.

Productie

Kwaliteit

Ruig Wild en Gevogelte hecht veel waarde aan kwaliteit. Daarom worden er door de kwaliteitsafdeling regelmatig testen gedaan en monsters genomen. Daarnaast wordt gewerkt met een extern kwaliteitsbureau. Het volledige proces voldoet aan de meest recente HACCP-eisen. Bovendien wordt Ruig gekeurd conform NVWA –eisen en beschikt het over een EG Keuringsnummer en een BRC-certificaat.

Assortiment

Ruig Wild en Gevogelte is sterk in specialistische producten, in rauwe en bereide producten van topkwaliteit. Het gevarieerde en ruime assortiment is het gevolg van eigen productontwikkelingen en de mogelijkheden die de moderne productiekeuken biedt.

Ondersteuning

Wild en gevogelte leent zich bij uitstek voor bijzondere variaties en unieke bereidingen. Een advies op maat is dan ook van toegevoegde waarde voor elke foodprofessional. Ruig Wild en Gevogelte is vertegenwoordigd in de grotere Sligro-vestigingen. De verkoop-binnendienst is altijd telefonisch bereikbaar en een team van verkoopspecialisten biedt ondersteuning waar nodig.