Werken bij Sligro

Sligro heeft zelfbedieningsgroothandels en bezorggroothandels verspreid over heel Nederland. Daarmee is Sligro uitstekend bereikbaar voor alle klanten. In de markt van foodservice groothandels is Sligro marktleider. De medewerkers werken iedere dag met passie en beleving om de klanten te helpen bij het ondernemen.

Passie en ondernemerschap

Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Sligro. Iedere medewerker voelt zich ondernemer binnen zijn eigen vakgebied en levert een belangrijke bijdrage aan het totale resultaat. Met enthousiasme en de wil om te winnen maken we er samen een succes van.

Passie voor food is wat ons bindt en dat is merkbaar in onze vestigingen. We zijn niet alleen specialist op het gebied van food, maar bovenal liefhebber.

Werknemer Sligro

Sligro Food Group

Sligro maakt deel uit van Sligro Food Group. Daartoe behoren ook de supermarkten van EMTÉ en een aantal gespecialiseerde foodproductiebedrijven. Met circa 11.000 medewerkers behoren we tot de grotere werkgevers van Nederland.

Doorgroeimogelijkheden

Binnen Sligro Food Group zijn er volop doorgroeimogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen. We zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s in verschillende vakgebieden. Op het hoofdkantoor in Veghel, in de vestigingen of in de logistiek.

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Sligro? Kijk dan snel op de werken bij site van Sligro Food Group.