Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Henri maaltijden & Sprite en Coca-Cola

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Onze voordelen

Als Sligro-klant proef je de voordelen. Van scherpe prijzen, aantrekkelijke kortingen tot exclusieve horeca-events en arrangementen. Speciaal voor jou geselecteerd. Dát is Sligro.

Profiteer van scherpe prijzen

Doordat wij groot inkopen, betaal je minder. Daarnaast profiteer je om de drie weken van meer dan 1.000 aanbiedingen. Afgestemd op jouw business. Ontdek de specials, gratis uit te proberen producten, maar ook de Big Deals. Daarbij geldt een extra inlaadvoordeel: hoe meer je koopt, hoe meer je bespaart.

Bekijk aanbiedingen

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere e-mailnieuwsbrieven van Sligro en profiteer als allereerste van acties en aanbiedingen. Krijg actuele aanbiedingen op maat, ontdek acties en evenementen in jouw regio en profiteer van exclusief abonneevoordeel. Extra meepakker: de nieuwsbrief bevat ook waardebonnen voor gratis producten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Beleef exclusieve masterclasses

Als Sligro-klant kun je deelnemen aan exclusieve clinics en masterclasses door heel het land. Maak kennis met onderscheidende concepten, stel je vragen aan uiteenlopende experts en praat bij met collega’s uit het vak. Laat je inspireren door de culinaire beleving en door lokaal bekende chefs tot sterrenchefs.

Bekijk inspiratie

Spaar mee voor arrangementen

Exclusief voor relaties organiseren we jaarlijks Sligro in Concert en het Sligro Musicalspektakel. Spaar mee voor gratis tickets voor een onvergetelijke avond.

Bekijk acties