• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Werken bij Sligro

Vanuit zelfbedieningsgroothandels en bezorggroothandels door heel Nederland is Sligro uitstekend bereikbaar voor alle klanten. Ook als medewerker kun je bij ons alle kanten op. Je werkt elke dag met passie en beleving om de klanten te helpen bij het ondernemen.

Jouw ondernemerschap

In de markt van foodservice groothandels is Sligro marktleider. Niet voor niets staat vakmanschap hoog in het vaandel. Als medewerker voel je je ondernemer binnen je eigen vakgebied en lever je een belangrijke bijdrage aan het totale resultaat. Samen maken we er een succes van met enthousiasme en de wil om te winnen. Elke keer opnieuw.

Onze gezamenlijke passie

Passie voor food is wat ons bindt en dat is merkbaar in onze vestigingen. We zijn niet alleen specialist op het gebied van food, maar bovenal liefhebber.

Over Sligro Food Group

Sligro maakt deel uit van Sligro Food Group. Daartoe behoren een aantal gespecialiseerde foodproductiebedrijven. Met circa 11.000 medewerkers behoren we tot de grotere werkgevers van Nederland.

Meer over Sligro Food Group

Volop doorgroeimogelijkheden

Binnen Sligro Food Group zijn er volop doorgroeimogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen. We zoeken continu naar nieuwe collega’s in verschillende vakgebieden. Op het hoofdkantoor in Veghel, in de vestigingen of in de logistiek.
Ben je geïnteresseerd in een baan bij Sligro? Kijk dan snel op de vacaturesite van Sligro Food Group.

Bekijk vacaturesite