Geitenkaasravioli met honing, spinazie en mango Airspuma

Gang
Tussengerecht Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Wikkel het ontbijtspek om de sesam stengels en bak ze 2 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  2. Kook de diepgevroren ravioli 8 minuten in kokend water met wat zout.
  3. Bak de spinazie kort in olijfolie, zout en peper.
  4. Plaats de gekookte ravioli op borden en lepel de spinazie erover.
  5. Spuit er als laatste de mango Airspuma op.

Ingrediënten

  • 4 plakken spek, Gouden Banier
  • 4 sesamstengels
  • 40 stuks ravioli geitenkaas & honing, Divale
  • 400 gram spinazie
  • Olijfolie
  • 100 ml mango Airspuma
  • Zout en peper

Publicatie datum: 15 maart 2012