Gevulde groene asperges

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Kook de linzen in de groentebouillon in circa 20-25 minuten gaar.
  2. Doe na 10 minuten de knoflook erbij, pers ook het stukje gember door de knoflookpers boven de pan en voeg de komijn toe.
  3. Giet de linzen af als ze gaar zijn en breng op smaak met sinaasappel-mosterddressing.
  4. Blancheer de asperges beetgaar en snijd ze over de lengte open.
  5. Lepel de linzensalade met een partje sinaasappel, rivierkreeftenstaartjes en stukjes lamsham in en om de asperges.

Ingrediënten

  • 125 gram rode linzen
  • 4 dl groentebouillon
  • 1/2 teentje knoflook, geperst
  • 1/2 cm gember
  • 1 theelepel komijn
  • 4 eetlepels sinaasappel-mosterddressing, O’Life
  • 8 groene asperges
  • 125 gram rode linzen
  • 50 gram rivierkreeftenstaartjes
  • 80 gram gerookte lamsham

Publicatie datum: 15 maart 2012