Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rooster de trostomaatjes aan de steeltjes en de champignons circa 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
Snijd het notenbrood in zeer dunne plakken, bak in een droge pan aan en voeg pas op het laatst enkele druppels olijfolie toe.
Verhit boter in een pan en bak hierin de entrecotes aan beide zijden naar wens.
Meng de mesclunsla met de mosterddressing en plaats een deel hiervan in een glaasje op het bord.
Maak stapeltjes van achtereenvolgens een plakje notenbrood, een entrecote, weer een plakje notenbrood, een entrecote en een derde plakje notenbrood en wissel deze laagjes af met plukjes mesclunsla.
Plaats op elk stapeltje 3 geroosterde trostomaatjes, liefst nog aan het steeltje.
Leg naast elke entrecote-sandwich 3 geroosterde champignons en garneer deze met wat truffel-garneersaus.