Schotse zalm met Spaanse peperworst en gele rijst

Gang
Tussengerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Fruit de zongedroogde tomaten aan in olijfolie en kook de erwten.
  2. Kook de risotto met de bouillon tot al het vocht is opgenomen. Voeg op het laatst de kerriepoeder, de zongedroogde tomaten en erwten toe.
  3. Bak de zalm krokant op het vel.
  4. Plaats de risotto in een vierkante steker.
  5. Serveer dit torentje met de gebakken zalm en met het plakje peperworstuks

Ingrediënten

  • 2 zongedroogde tomaten
  • Olijfolie
  • 50 gram erwten
  • 100 gram risottorijst, Shagaï
  • Groentenbouillon
  • 2 eetlepels kerriepoeder
  • 120 gram Schotse zalm
  • 4 plakjes gedroogde peperworst, Carne del Sol

Publicatie datum: 15 maart 2012