Tapasbroodjes

Gang
Amuse Lunchgerecht Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Schaaf van de peer 4 dunne plakjes en droog deze in de oven.
  2. Maak in ieder broodje een inkeping.
  3. Vul het witte zuurdesembroodje met een knoflookolijf, 2 zwarte olijven, 2 mini mozzarellabolletjes en een gemarineerde zontomaat.
  4. Vul het bruine zuurdesembroodje met 3 amandelen, 3 pistachenoten en besprenkel met 1 theelepel honing.
  5. Vul het rogge-zuurdesembroodje met 1 theelepel vijgenchutney, 20 gram schapenkaas en een gedroogd plakje peer.
  6. Bak de gevulde broodjes in 5 minuten af in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Ingrediënten

  • 1 peer
  • 12 mini desembroodjes naturel, Boulangerie Lambèr
  • 4 knoflookolijven
  • 8 zwarte olijven
  • 8 mini mozzarellabolletjes
  • 4 gemarineerde zongedroogde tomaatjes
  • 12 gerookte amandelen, Krexxx
  • 12 pistachenoten, Krexxx
  • 4 theelepels honing
  • 4 theelepels vijgenchutney, O’Life
  • 80 gram schapenkaas

Publicatie datum: 15 maart 2012