Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd alle groenten in brunoise en bak ze samen met de pijnboompitjes in de olijfolie. Breng op smaak met cayennepeper en zout. Doe dit bij voorkeur een dag van tevoren voor een betere smaak.
Verhit voor de saus de visbouillon, de witte wijn en het citroensap en laat inkoken met de room.
Voeg dan de crème fraîche, 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel van de kervel toe en breng op smaak met zout en peper.
Klop voor de merengue de eiwitten stijf.
Meng er 1 theelepel mosterd door en voeg de rest van de kervel en cayennepeper en zout naar smaak toe.
Haal de victoriabaars met de bovenkant door het merenguemengsel.
Bak de vis met de onbedekte zijde naar beneden even aan in de pan en draai de vis niet om.
Bak in 10 minuten af in voorverwarmde oven van 160 graden.
Serveer de vis naast de warme groenteratatouille en met de saus apart.