Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de spätzli gedurende 20 minuten en laat daarna goed uitlekken en drogen.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes, blancheer ze en laat afkoelen in koud water.
Rooster de pijnboompitten kort in een droge pan.
Meng de broccoli met de pijnboompitten en de rucola.
Bak de spätzli in kleine hoeveelheden krokant in de helft van de boter.
Verwarm de bospaddenstoelen- truffelsaus.
Snijd de kalfsoesters in hele dunne reepjes en bak deze rosé in de rest van de boter.
Maak het gerecht op in 3 strepen op rechthoekige borden: een streep kalfsreepjes overgoten met bospaddenstoelentruffelsaus, een streep broccoli-pijnboompit-rucola en een streep krokant gebakken spätzli.