Züricher geschnetzeltes met spätzli

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Kook de spätzli gedurende 20 minuten en laat daarna goed uitlekken en drogen.
  2. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, blancheer ze en laat afkoelen in koud water.
  3. Rooster de pijnboompitten kort in een droge pan.
  4. Meng de broccoli met de pijnboompitten en de rucola.
  5. Bak de spätzli in kleine hoeveelheden krokant in de helft van de boter.
  6. Verwarm de bospaddenstoelen- truffelsaus.
  7. Snijd de kalfsoesters in hele dunne reepjes en bak deze rosé in de rest van de boter.
  8. Maak het gerecht op in 3 strepen op rechthoekige borden: een streep kalfsreepjes overgoten met bospaddenstoelentruffelsaus, een streep broccoli-pijnboompit-rucola en een streep krokant gebakken spätzli.

Ingrediënten

  • 320 gram spätzli
  • 320 gram broccoli
  • 20 gram pijnboompitjes
  • 100 gram rucola
  • Circa 50 gram boter
  • 2 dl bospaddenstoelentruffelsaus, O’Life
  • 350 gram kalfsoester

Publicatie datum: 15 maart 2012