Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smeer het loempiavelletje in met eiwit en bestrooi met het zeewier-sesammengsel.
Verdeel het geheel in stukjes en bak deze in 2 minuten af in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Voor de appelsorbet
Doe de Granny's in een sapcentrifuge. Kook de suiker, het citroensap en de glucose op en laat het daarna afkoelen. Vermeng het geheel met het appelsap en de pro crema en draai het op in een ijsmachine. Voor avocadocrème Maak de avocado schoon en pureer met de helft van de room. Verhit de andere helft van de room en los de geweekte gelatine daarin op. Doe het mengsel bij de avocadopuree. Breng het geheel op smaak met sushi seasoning, citroensap, zout en peper. Voor de krabsalade Hak de krab met een mes fijn. Breng de krab op smaak met de appelbrunoise, citroenmayonaise, zout en peper.
Opmaak tip Plaats de krabsalade, appelsorbet en avocadoroom op het bord en garneer het gerecht af met shiso purple en de 'loempiachips'.