Bouillabaisse en garnaal gevuld met tomatencouscous

Gang
Tussengerecht Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Pel de garnalen en laat het staartje eraan zitten.
  2. Verwarm de bouillabaisse. Bereid de visbouillon zoals vermeld op de verpakking, schenk op de tomatencouscous en laat deze wellen.
  3. Fruit de ui, knoflook en courgette aan in de helft van de olijfolie, meng de couscous erdoor en voeg de rouille toe.
  4. Snijd de garnalen open, bak ze in de rest van de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  5. Schenk de bouillabaisse in de borden.
  6. Vul de garnalen met de tomatencouscous (houd 4 eetlepels apart) en presenteer op de rand van de borden.
  7. Schep nog een eetlepel couscous in het midden van elk bord.
  8. Bestrooi met peterselie en serveer direct.

Ingrediënten

  • 4 black tiger garnalen 6/8, Serfish
  • 1 liter bouillabaisse, SmitVis
  • 0,5 dl visbouillon, Oscar
  • 40 gram tomatencouscous
  • 25 gram ui, in brunoise
  • 1/2 teentje knofl ook, fijngehakt
  • 30 gram courgette, in fijne brunoise
  • 2 eetlepels olijfolie, Olitalia
  • 1 theelepel rouille
  • 25 gram amandelstift, Krexxx
  • 1 eetlepel peterselie, gehakt
  • zout en versgemalen peper

Publicatie datum: 15 augustus 2012