Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smelt de chocolade samen met de boter en meng tot een geheel.
Klop in een andere kom de eieren met 1 eidooier luchtig op. Voeg hierna al roerend 100 gram van de suiker toe en klop het geheel vervolgens goed op.
Meng het chocolademengsel door het eiermengsel en spatel hier 100 gram van de bloem doorheen.
Beboter de bakvormen en bestrooi ze met wat bloem. Bak hierin de fondant gedurende circa 8 minuten af in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Kook voor de kaneelcrème de melk met het kaneelstokje.
Meng de melk vervolgens met de overgebleven eidooier en de rest van de suiker en de bloem en laat op laag vuur garen.
Schil de mandarijnen ruim, snijd de partjes tussen de vliesjes uit en dresseer ze op het bord in een rechte lijn. Schep het sorbetijs naast de (warme!) fondant en bestrooi de fondant met poedersuiker. Voeg naar wens kaneelcrème toe.