Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de meloen met een snijmachine of kaasschaaf in flinterdunne, langwerpige reepjes en drapeer deze op de borden.
Verkruimel de blauwe kaas over de meloenreepjes.
Breng de slagroom en melk aan de kook en bind af met aardappelzetmeel.
Voeg de Parmezaanse kaas toe en laat 10 minuten warmen (NIET koken!)
Maak het mengsel glad met de staafmixer en voeg naar smaak zout en peper toe.
Giet de kaasroomsaus over in een slagroomapparaat en zet deze met 2 gaspatronen onder druk.
Maak nu de kaasschuimtoefjes naast de meloen 8. Rooster de druiven met een eetlepel olijfolie in een voorverwarmde oven (200 graden) tot het vel van de druif iets begint te scheuren.
Drapeer de druiven op het kaasschuim.
Verwarm de pecannoten met de bijenhoning 5 minuten in de oven (200 graden).
Frituur de mini-kaasloempia, leg deze op het bord en decoreer met vijgen glacé.