Croque Courgette

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de kaas en de afgebakken volkorenfocaccia in 4 dunne plakken.
  2. Snijd de portobello en courgette in plakken.
  3. Bestrooi de plakken met zout en peper en besprenkel met wat olijfolie.
  4. Gril de plakken tot ze krokant zijn.
  5. Stapel nu de ingrediënten tussen de courgetteplakken.
  6. Garneer de courgettetosti met wat bloemetjes.
  7. Serveer met de aangemaakte sla en tomberry's er apart bij.

Ingrediënten

  • 120 gram gemberkaas, Rooijackers
  • 80 gram volkorenfocaccia
  • 150 gram portobello
  • 8 dunne courgetteplakken
  • olijfolie
  • 60 gram bloemensla, Mijnboer
  • 80 gram tomberry's
  • zout en versgemalen peper

Publicatie datum: 15 augustus 2013