Grand lunch

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Bak de broodjes af.
  2. Verwarm het spek en de zalmspiesjes tot lauwwarm in de oven.
  3. Presenteer de diverse ingrediënten op mooie bordjes en in leuke kommetjes en zet deze samen op een groot plateau.
  4. Garneer de carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas.
  5. Druppel vlak voor het uitserveren wat balsamicoglaze in de olijfolie.

Ingrediënten

  • 9 mini-desembroodjes, Boulangerie Lambèr
  • 80 gram ovengebakken spek, Vers van 't huys
  • 4 warmgerookte zalmspiesjes, Smit Vis
  • 4 vanillemacarons, Maison Niels de Veye
  • 50 gram bramen en zwarte bessen
  • 30 gram studentenhaver, Knexxx
  • 2 eetlepels knoflookgarnalen, Smit Vis
  • 1/4 krop sla
  • olijfolie, Olitalia
  • 80 gram carpaccio, Horizon
  • truffelmayonaise, O'life
  • 10 gram Parmezaanse kaas
  • balsamicoglaze

Publicatie datum: 15 augustus 2013