Krabkoekjes met komkommer

Gang
Tussengerecht Amuse Lunchgerecht Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Vermeng de krab met bosui en gesneden koriander.
  2. Meng wat sojasaus en sesamolie door de krab heen en breng eventueel op smaak met zout en peper.
  3. Rol de massa in filodeeg en bak in warme olie mooi krokant.
  4. Schil de komkommer met een dunschiller in lange linten en maak deze aan met sesamolie, sojasaus, zout, peper en zwarte sesamzaadjes.
  5. Meng wat tempura met water en haal hier een bosui doorheen. Frituur direct in hete olie.

Ingrediënten

  • 1 pakje krabvlees van 230 gram
  • 1 pak filodeeg
  • 1 bos bosui
  • 1 fles sesamolie
  • 1 fles sojasaus
  • 1 pak zwarte sesam
  • 1 pak tempura
  • 1 komkommer
  • 1 bos koriander

Publicatie datum: 15 juni 2014