Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak eerst de dressing. Doe de rode wijn in een pannetje en kook de wijn op laag vuur tot de helft in.
Haal de pan van het vuur en laat even afkoelen.
Voeg de olie en de honing toe en roer alles even door.
Was de sla en laat deze goed uitlekken.
Bestrooi de duivenborstfilets met zout en peper. Verhit de boter en bak de filets ongeveer 4 minuten aan elke kant. De filets moeten van binnen nog rosé zijn.
Bak de plakken bloedworst de laatste minuut mee met de duivenborstfilet.
Opmaak tip Leg in het midden van elk bord een bergje sla. Leg de bloedworst op het bord met twee filets, schep de dressing eromheen en garneer af met violen en regendruppeltjes.